1-2 augusti var vi på Sunnanbäckens gård i Fotskäl, det var härligt att få lov att ställa ut keramiken i en annan trädgård, kändes lyxigt att slippa tänka på ogräsrensning, gräsklippning mm själv.
Det är en härlig stor trädgård omgiven av vackra hagmarker. Perfekt inramning för ett evenemang som detta. Vi var ett flertal konsthantverkare, konstnärer och mathantverkare (får man nog kalla det) som intog Sunnanbäckens gård denna helg.
Hedersgästerna flög runt i rabatterna och visade upp sig. Till glädje för alla besökare.
Själv hade jag tagit med perenner som ska locka fjärilar, det funkar verkligen jag lovar! Tror ni mig inte får ni komma hit och titta på de moln av fjärilar som fladdrar över rabatterna på sensommaren här.
Naturligtvis fixade vi lite fjärilar i keramik också. Tack för en jättetrevlig helg, och tack alla besökare. Vi kommer nästa år med 😉 Här näst kan ni träffa oss på trädgårdens dag den 29 augusti på Jonsereds trädgård, vid Jonsereds herrgård.

Vi ses väl! Sara